diplomski rad
Stabilnost kakvoće komprimata tijekom jednomjesečnog skladištenja

Maja Tominić (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Tominić, M. (2008). Stabilnost kakvoće komprimata tijekom jednomjesečnog skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109753

Tominić, Maja. "Stabilnost kakvoće komprimata tijekom jednomjesečnog skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109753

Tominić, Maja. "Stabilnost kakvoće komprimata tijekom jednomjesečnog skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109753

Tominić, M. (2008). 'Stabilnost kakvoće komprimata tijekom jednomjesečnog skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109753

Tominić M. Stabilnost kakvoće komprimata tijekom jednomjesečnog skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109753

M. Tominić, "Stabilnost kakvoće komprimata tijekom jednomjesečnog skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109753