Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Miloš, M. (2008). Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943
Miloš, Marina. "Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943
Miloš, Marina. "Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943
Miloš, M. (2008). 'Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943
Miloš M. Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943
M. Miloš, "Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943