diplomski rad
Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki

Marina Miloš (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Miloš, M. (2008). Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943

Miloš, Marina. "Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943

Miloš, Marina. "Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943

Miloš, M. (2008). 'Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943

Miloš M. Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943

M. Miloš, "Utjecaj količine inokuluma na rast i preživljavanje Lactobacillus acidophilus u sirutki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719943