diplomski rad
Kontrola kakvoće mesnih konzervi

Petra Delimar (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Delimar, P. (2008). Kontrola kakvoće mesnih konzervi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585185

Delimar, Petra. "Kontrola kakvoće mesnih konzervi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585185

Delimar, Petra. "Kontrola kakvoće mesnih konzervi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585185

Delimar, P. (2008). 'Kontrola kakvoće mesnih konzervi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585185

Delimar P. Kontrola kakvoće mesnih konzervi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585185

P. Delimar, "Kontrola kakvoće mesnih konzervi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585185