diplomski rad
Određivanje kafeina i klorogenske kiseline u napicima kave

Tena Niseteo (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Niseteo, T. (2008). Određivanje kafeina i klorogenske kiseline u napicima kave (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444056

Niseteo, Tena. "Određivanje kafeina i klorogenske kiseline u napicima kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444056

Niseteo, Tena. "Određivanje kafeina i klorogenske kiseline u napicima kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444056

Niseteo, T. (2008). 'Određivanje kafeina i klorogenske kiseline u napicima kave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444056

Niseteo T. Određivanje kafeina i klorogenske kiseline u napicima kave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444056

T. Niseteo, "Određivanje kafeina i klorogenske kiseline u napicima kave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444056