Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Vujina, L. (2008). Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima različitih vrsta meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146135
Vujina, Lucija. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146135
Vujina, Lucija. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146135
Vujina, L. (2008). 'Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima različitih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146135
Vujina L. Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima različitih vrsta meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146135
L. Vujina, "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima različitih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146135