prikaz prve stranice dokumenta Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline

Tudić, Alma
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Tudić, A. (2008). Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102701

Tudić, Alma. "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102701

Tudić, Alma. "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102701

Tudić, A. (2008). 'Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102701

Tudić A. Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102701

A. Tudić, "Antimikrobno djelovanje novosintetiziranih analoga kumarina i dehidrooctene kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:102701

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.