Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Šapina, A. (2008). Procjena unosa kalcija hranom i dodacima prehrani različitim dijetetičkim metodama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618150
Šapina, Ana. "Procjena unosa kalcija hranom i dodacima prehrani različitim dijetetičkim metodama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618150
Šapina, Ana. "Procjena unosa kalcija hranom i dodacima prehrani različitim dijetetičkim metodama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618150
Šapina, A. (2008). 'Procjena unosa kalcija hranom i dodacima prehrani različitim dijetetičkim metodama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618150
Šapina A. Procjena unosa kalcija hranom i dodacima prehrani različitim dijetetičkim metodama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618150
A. Šapina, "Procjena unosa kalcija hranom i dodacima prehrani različitim dijetetičkim metodama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:618150