Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Gusić, I. (2008). Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614
Gusić, Ivana. "Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614
Gusić, Ivana. "Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614
Gusić, I. (2008). 'Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614
Gusić I. Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614
I. Gusić, "Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614