prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom

Gusić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Gusić, I. (2008). Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614

Gusić, Ivana. "Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614

Gusić, Ivana. "Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614

Gusić, I. (2008). 'Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614

Gusić I. Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614

I. Gusić, "Proizvodnja mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus amylovorus DSM 20531T šaržnim postupkom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:812614

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.