Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Novosel, D. (2008). Implementacija norme ISO 22000:2005 u proizvodnju voćnih rakija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738013
Novosel, Damir. "Implementacija norme ISO 22000:2005 u proizvodnju voćnih rakija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738013
Novosel, Damir. "Implementacija norme ISO 22000:2005 u proizvodnju voćnih rakija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738013
Novosel, D. (2008). 'Implementacija norme ISO 22000:2005 u proizvodnju voćnih rakija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738013
Novosel D. Implementacija norme ISO 22000:2005 u proizvodnju voćnih rakija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738013
D. Novosel, "Implementacija norme ISO 22000:2005 u proizvodnju voćnih rakija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738013