Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Vučilovski, J. (2016). Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003
Vučilovski, Jasmina. "Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003
Vučilovski, Jasmina. "Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003
Vučilovski, J. (2016). 'Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003
Vučilovski J. Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003
J. Vučilovski, "Razvoj i validacija HPLC metode za karakterizaciju bioaktivnog sastava biljnih sirovina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057003