prikaz prve stranice dokumenta Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine

Krasnići, Nesrete
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Krasnići, N. (2008). Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići, Nesrete. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići, Nesrete. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići, N. (2008). 'Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići N. Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

N. Krasnići, "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.