diplomski rad
Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine

Nesrete Krasnići (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Krasnići, N. (2008). Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići, Nesrete. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići, Nesrete. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići, N. (2008). 'Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

Krasnići N. Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754

N. Krasnići, "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:508754