Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Solomun, B. (2008). Određivanje karotenoidnih pigmnata i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060030
Solomun, Božica. "Određivanje karotenoidnih pigmnata i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060030
Solomun, Božica. "Određivanje karotenoidnih pigmnata i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060030
Solomun, B. (2008). 'Određivanje karotenoidnih pigmnata i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060030
Solomun B. Određivanje karotenoidnih pigmnata i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060030
B. Solomun, "Određivanje karotenoidnih pigmnata i antioksidacijskog kapaciteta u plodovima mandarine i klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060030