diplomski rad
Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa

Ivana Korn (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Korn, I. (2008). Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503

Korn, Ivana. "Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503

Korn, Ivana. "Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503

Korn, I. (2008). 'Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503

Korn I. Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503

I. Korn, "Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503