Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Korn, I. (2008). Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503
Korn, Ivana. "Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503
Korn, Ivana. "Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503
Korn, I. (2008). 'Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503
Korn I. Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 07.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503
I. Korn, "Zdravstvena ispravnost konzerviranih proizvoda od mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:299503