Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Lozančić, K. (2008). Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756380
Lozančić, Katarina. "Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756380
Lozančić, Katarina. "Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756380
Lozančić, K. (2008). 'Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756380
Lozančić K. Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756380
K. Lozančić, "Osobitosti prehrane mladih žena s obzirom na tjelesnu aktivnost", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756380