diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva meda

Ivana Ledić (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Ledić, I. (2008). Fizikalno-kemijska svojstva meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:631728

Ledić, Ivana. "Fizikalno-kemijska svojstva meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:631728

Ledić, Ivana. "Fizikalno-kemijska svojstva meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:631728

Ledić, I. (2008). 'Fizikalno-kemijska svojstva meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:631728

Ledić I. Fizikalno-kemijska svojstva meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:631728

I. Ledić, "Fizikalno-kemijska svojstva meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:631728