diplomski rad
Utjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja

Emira Jatić (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad

Jatić, E. (2008). Utjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498500

Jatić, Emira. "Utjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498500

Jatić, Emira. "Utjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498500

Jatić, E. (2008). 'Utjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498500

Jatić E. Utjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498500

E. Jatić, "Utjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498500