diplomski rad
Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo

Dragana Božić (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Božić, D. (2008). Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić, Dragana. "Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić, Dragana. "Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić, D. (2008). 'Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić D. Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

D. Božić, "Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158