diplomski rad
Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu

Ivana Hrgetić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Hrgetić, I. (2007). Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847

Hrgetić, Ivana. "Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847

Hrgetić, Ivana. "Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847

Hrgetić, I. (2007). 'Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847

Hrgetić I. Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847

I. Hrgetić, "Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847