Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Šeler, A. (2007). Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413
Šeler, Ana. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413
Šeler, Ana. "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413
Šeler, A. (2007). 'Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413
Šeler A. Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413
A. Šeler, "Određivanje polifenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u liofiliziranim jagodama (Fragaria x ananassa Duch.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:165413