Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Kovačević, I. (2007). Fenolni spojevi te antioksidacijski kapacitet borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom berbe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:105131
Kovačević, Ivana. "Fenolni spojevi te antioksidacijski kapacitet borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:105131
Kovačević, Ivana. "Fenolni spojevi te antioksidacijski kapacitet borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:105131
Kovačević, I. (2007). 'Fenolni spojevi te antioksidacijski kapacitet borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:105131
Kovačević I. Fenolni spojevi te antioksidacijski kapacitet borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:105131
I. Kovačević, "Fenolni spojevi te antioksidacijski kapacitet borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:105131