prikaz prve stranice dokumenta Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje

Peašinović, Tamara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Peašinović, T. (2007). Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571

Peašinović, Tamara. "Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571

Peašinović, Tamara. "Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571

Peašinović, T. (2007). 'Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571

Peašinović T. Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571

T. Peašinović, "Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.