Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Peašinović, T. (2007). Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571
Peašinović, Tamara. "Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571
Peašinović, Tamara. "Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571
Peašinović, T. (2007). 'Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571
Peašinović T. Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571
T. Peašinović, "Hlapljive komponente i polifenolni sastav bijelih vina iz podregije Zagorje-Međimurje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449571