Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Arnautović, S. (2007). Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371
Arnautović, Sabina. "Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371
Arnautović, Sabina. "Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371
Arnautović, S. (2007). 'Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371
Arnautović S. Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371
S. Arnautović, "Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371