Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Mićić, S. (2007). Proizvodnja bioetanola iz kukuruzne krupice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484454
Mićić, Sandra. "Proizvodnja bioetanola iz kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484454
Mićić, Sandra. "Proizvodnja bioetanola iz kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484454
Mićić, S. (2007). 'Proizvodnja bioetanola iz kukuruzne krupice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484454
Mićić S. Proizvodnja bioetanola iz kukuruzne krupice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484454
S. Mićić, "Proizvodnja bioetanola iz kukuruzne krupice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484454