Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Kanjer, P. (2007). Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791284
Kanjer, Petra. "Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791284
Kanjer, Petra. "Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791284
Kanjer, P. (2007). 'Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791284
Kanjer P. Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791284
P. Kanjer, "Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791284