diplomski rad
Usporedba kakvoće međuprodukata i konačnih produkata prerade šećerne repe i šećerne trske

Jelena Malešević (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Malešević, J. (2007). Usporedba kakvoće međuprodukata i konačnih produkata prerade šećerne repe i šećerne trske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364009

Malešević, Jelena. "Usporedba kakvoće međuprodukata i konačnih produkata prerade šećerne repe i šećerne trske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364009

Malešević, Jelena. "Usporedba kakvoće međuprodukata i konačnih produkata prerade šećerne repe i šećerne trske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364009

Malešević, J. (2007). 'Usporedba kakvoće međuprodukata i konačnih produkata prerade šećerne repe i šećerne trske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364009

Malešević J. Usporedba kakvoće međuprodukata i konačnih produkata prerade šećerne repe i šećerne trske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364009

J. Malešević, "Usporedba kakvoće međuprodukata i konačnih produkata prerade šećerne repe i šećerne trske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364009