Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Maričak, T. (2007). Utjecaj primjene ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621951
Maričak, Tena. "Utjecaj primjene ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621951
Maričak, Tena. "Utjecaj primjene ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621951
Maričak, T. (2007). 'Utjecaj primjene ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621951
Maričak T. Utjecaj primjene ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621951
T. Maričak, "Utjecaj primjene ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621951