Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Ćorić, D. (2007). Utjecaj transglutaminaze i probiotičke kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva čvrstog jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617448
Ćorić, Damir. "Utjecaj transglutaminaze i probiotičke kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617448
Ćorić, Damir. "Utjecaj transglutaminaze i probiotičke kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617448
Ćorić, D. (2007). 'Utjecaj transglutaminaze i probiotičke kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva čvrstog jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617448
Ćorić D. Utjecaj transglutaminaze i probiotičke kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva čvrstog jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617448
D. Ćorić, "Utjecaj transglutaminaze i probiotičke kulture Lactobacillus acidophilus na svojstva čvrstog jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:617448