Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Cvitković, S. (2007). Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762
Cvitković, Silvija. "Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762
Cvitković, Silvija. "Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762
Cvitković, S. (2007). 'Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762
Cvitković S. Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762
S. Cvitković, "Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762