diplomski rad
Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta

Silvija Cvitković (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Cvitković, S. (2007). Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762

Cvitković, Silvija. "Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762

Cvitković, Silvija. "Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762

Cvitković, S. (2007). 'Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762

Cvitković S. Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762

S. Cvitković, "Tehničko-tehnološki projekt objekta za proizvodnju autohtonog dalmatinskog pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578762