diplomski rad
Određivanje okratoksina u suhom voću ELISA metodom

Nina Tretinjak (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Tretinjak, N. (2007). Određivanje okratoksina u suhom voću ELISA metodom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489671

Tretinjak, Nina. "Određivanje okratoksina u suhom voću ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489671

Tretinjak, Nina. "Određivanje okratoksina u suhom voću ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489671

Tretinjak, N. (2007). 'Određivanje okratoksina u suhom voću ELISA metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489671

Tretinjak N. Određivanje okratoksina u suhom voću ELISA metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489671

N. Tretinjak, "Određivanje okratoksina u suhom voću ELISA metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489671