diplomski rad
Mikrobiološka kontrola sirovina u proizvodnji dječje hrane

Irma Podoreški (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Podoreški, I. (2007). Mikrobiološka kontrola sirovina u proizvodnji dječje hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611476

Podoreški, Irma. "Mikrobiološka kontrola sirovina u proizvodnji dječje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611476

Podoreški, Irma. "Mikrobiološka kontrola sirovina u proizvodnji dječje hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611476

Podoreški, I. (2007). 'Mikrobiološka kontrola sirovina u proizvodnji dječje hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611476

Podoreški I. Mikrobiološka kontrola sirovina u proizvodnji dječje hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611476

I. Podoreški, "Mikrobiološka kontrola sirovina u proizvodnji dječje hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:611476