Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Bobić, M. (2007). Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575
Bobić, Mirjana. "Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575
Bobić, Mirjana. "Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575
Bobić, M. (2007). 'Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575
Bobić M. Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575
M. Bobić, "Određivanje količine glutena u standardnim i bezglutenskim namirnicama koje koriste oboljeli od celijakije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:773575