Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vignjević, T. (2007). Deklariranje prehrambenih proizvoda - smrznuti deserti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781006
Vignjević, Tanja. "Deklariranje prehrambenih proizvoda - smrznuti deserti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781006
Vignjević, Tanja. "Deklariranje prehrambenih proizvoda - smrznuti deserti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781006
Vignjević, T. (2007). 'Deklariranje prehrambenih proizvoda - smrznuti deserti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781006
Vignjević T. Deklariranje prehrambenih proizvoda - smrznuti deserti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781006
T. Vignjević, "Deklariranje prehrambenih proizvoda - smrznuti deserti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781006