Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Kolarević, T. (2007). Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930
Kolarević, Tomislav. "Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930
Kolarević, Tomislav. "Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930
Kolarević, T. (2007). 'Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930
Kolarević T. Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930
T. Kolarević, "Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930