diplomski rad
Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama

Tomislav Kolarević (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Kolarević, T. (2007). Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930

Kolarević, Tomislav. "Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930

Kolarević, Tomislav. "Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930

Kolarević, T. (2007). 'Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930

Kolarević T. Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930

T. Kolarević, "Određivanje enterotoksina bakterije Staphylococcus aureus u odabranim rizičnim namirnicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053930