diplomski rad
Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda

Ana Belščak (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Belščak, A. (2007). Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394

Belščak, Ana. "Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394

Belščak, Ana. "Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394

Belščak, A. (2007). 'Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394

Belščak A. Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394

A. Belščak, "Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394