Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Belščak, A. (2007). Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394
Belščak, Ana. "Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394
Belščak, Ana. "Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394
Belščak, A. (2007). 'Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394
Belščak A. Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394
A. Belščak, "Sastav polifenola i metilksantina u vodenim i metanolnim ekstraktima različitih kakao-proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155394