prikaz prve stranice dokumenta HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova

Novak, Gabrijela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Novak, G. (2007). HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255256

Novak, Gabrijela. "HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255256

Novak, Gabrijela. "HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255256

Novak, G. (2007). 'HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255256

Novak G. HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255256

G. Novak, "HACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255256

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.