prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae

Galović, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Galović, P. (2007). Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614117

Galović, Petra. "Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614117

Galović, Petra. "Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614117

Galović, P. (2007). 'Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614117

Galović P. Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614117

P. Galović, "Karakterizacija beta-1,3-glukana izoliranog različitim metodama iz kvasca Saccharomyces cerevisiae", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614117

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.