prikaz prve stranice dokumenta Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda

Ljevar, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Ljevar, A. (2007). Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar, Ana. "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar, Ana. "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar, A. (2007). 'Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar A. Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

A. Ljevar, "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.