diplomski rad
Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda

Ana Ljevar (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Ljevar, A. (2007). Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar, Ana. "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar, Ana. "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar, A. (2007). 'Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

Ljevar A. Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611

A. Ljevar, "Određivanje fizikalno-kemijskih parametara meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248611