Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Šneler, A. M. (2007). Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868
Šneler, Ana Marija. "Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868
Šneler, Ana Marija. "Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868
Šneler, A. M. (2007). 'Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868
Šneler AM. Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868
A. M. Šneler, "Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868