diplomski rad
Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane

Ana Marija Šneler (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Šneler, A. M. (2007). Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868

Šneler, Ana Marija. "Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868

Šneler, Ana Marija. "Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868

Šneler, A. M. (2007). 'Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868

Šneler AM. Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868

A. M. Šneler, "Mjerna nesigurnost kvantitativnih određivanja u mikrobiologiji hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:690868