Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Ferlak, B. (2007). Antioksidacijska aktivnost hidrofilnih i lipofilnih spojeva sortnog sjemena uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676333
Ferlak, Branka. "Antioksidacijska aktivnost hidrofilnih i lipofilnih spojeva sortnog sjemena uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676333
Ferlak, Branka. "Antioksidacijska aktivnost hidrofilnih i lipofilnih spojeva sortnog sjemena uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676333
Ferlak, B. (2007). 'Antioksidacijska aktivnost hidrofilnih i lipofilnih spojeva sortnog sjemena uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676333
Ferlak B. Antioksidacijska aktivnost hidrofilnih i lipofilnih spojeva sortnog sjemena uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676333
B. Ferlak, "Antioksidacijska aktivnost hidrofilnih i lipofilnih spojeva sortnog sjemena uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676333