Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dujlović, I. (2007). Polifenoli i antioksidativni kapacitet drijenka (Cornus mas L.) i proizvoda od drijenka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203695
Dujlović, Ivana. "Polifenoli i antioksidativni kapacitet drijenka (Cornus mas L.) i proizvoda od drijenka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203695
Dujlović, Ivana. "Polifenoli i antioksidativni kapacitet drijenka (Cornus mas L.) i proizvoda od drijenka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203695
Dujlović, I. (2007). 'Polifenoli i antioksidativni kapacitet drijenka (Cornus mas L.) i proizvoda od drijenka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203695
Dujlović I. Polifenoli i antioksidativni kapacitet drijenka (Cornus mas L.) i proizvoda od drijenka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203695
I. Dujlović, "Polifenoli i antioksidativni kapacitet drijenka (Cornus mas L.) i proizvoda od drijenka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:203695