diplomski rad
Utjecaj D,L-metionina na kinetiku alkoholne fermentacije s različitim kvascima

Mirjana Krnjaja (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Krnjaja, M. (2007). Utjecaj D,L-metionina na kinetiku alkoholne fermentacije s različitim kvascima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366296

Krnjaja, Mirjana. "Utjecaj D,L-metionina na kinetiku alkoholne fermentacije s različitim kvascima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366296

Krnjaja, Mirjana. "Utjecaj D,L-metionina na kinetiku alkoholne fermentacije s različitim kvascima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366296

Krnjaja, M. (2007). 'Utjecaj D,L-metionina na kinetiku alkoholne fermentacije s različitim kvascima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366296

Krnjaja M. Utjecaj D,L-metionina na kinetiku alkoholne fermentacije s različitim kvascima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366296

M. Krnjaja, "Utjecaj D,L-metionina na kinetiku alkoholne fermentacije s različitim kvascima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:366296