diplomski rad
Dobivanje bioetalnola iz šećernog sirupa

Andrijana Perutina (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Perutina, A. (2007). Dobivanje bioetalnola iz šećernog sirupa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598579

Perutina, Andrijana. "Dobivanje bioetalnola iz šećernog sirupa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598579

Perutina, Andrijana. "Dobivanje bioetalnola iz šećernog sirupa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598579

Perutina, A. (2007). 'Dobivanje bioetalnola iz šećernog sirupa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598579

Perutina A. Dobivanje bioetalnola iz šećernog sirupa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598579

A. Perutina, "Dobivanje bioetalnola iz šećernog sirupa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598579