završni rad
Primjena longana (Dimocarpus longan) i lychee-ja (Litchi chinensis) kao inovativnih dodataka u proizvodnji čokoladnih pralina

Slijepčević, Marijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Slijepčević, M. (2016). Primjena longana (Dimocarpus longan) i lychee-ja (Litchi chinensis) kao inovativnih dodataka u proizvodnji čokoladnih pralina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612365

Slijepčević, Marijana. "Primjena longana (Dimocarpus longan) i lychee-ja (Litchi chinensis) kao inovativnih dodataka u proizvodnji čokoladnih pralina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612365

Slijepčević, Marijana. "Primjena longana (Dimocarpus longan) i lychee-ja (Litchi chinensis) kao inovativnih dodataka u proizvodnji čokoladnih pralina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612365

Slijepčević, M. (2016). 'Primjena longana (Dimocarpus longan) i lychee-ja (Litchi chinensis) kao inovativnih dodataka u proizvodnji čokoladnih pralina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612365

Slijepčević M. Primjena longana (Dimocarpus longan) i lychee-ja (Litchi chinensis) kao inovativnih dodataka u proizvodnji čokoladnih pralina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612365

M. Slijepčević, "Primjena longana (Dimocarpus longan) i lychee-ja (Litchi chinensis) kao inovativnih dodataka u proizvodnji čokoladnih pralina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612365

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.