Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Kršek, Z. (2007). Funkcionalna svojstva površinskog proteina bakterije Lactobacillus acidophilus M92 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214067
Kršek, Zrinka. "Funkcionalna svojstva površinskog proteina bakterije Lactobacillus acidophilus M92." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214067
Kršek, Zrinka. "Funkcionalna svojstva površinskog proteina bakterije Lactobacillus acidophilus M92." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214067
Kršek, Z. (2007). 'Funkcionalna svojstva površinskog proteina bakterije Lactobacillus acidophilus M92', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214067
Kršek Z. Funkcionalna svojstva površinskog proteina bakterije Lactobacillus acidophilus M92 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214067
Z. Kršek, "Funkcionalna svojstva površinskog proteina bakterije Lactobacillus acidophilus M92", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214067