diplomski rad
Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica

Valerija Truntić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Truntić, V. (2007). Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180

Truntić, Valerija. "Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180

Truntić, Valerija. "Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180

Truntić, V. (2007). 'Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180

Truntić V. Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180

V. Truntić, "Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180