Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Truntić, V. (2007). Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180
Truntić, Valerija. "Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180
Truntić, Valerija. "Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180
Truntić, V. (2007). 'Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180
Truntić V. Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180
V. Truntić, "Utjecaj starter kultura na senzorska svojstva fermentiranih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859180