Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Kosor, G. (2007). Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416
Kosor, Gordana. "Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416
Kosor, Gordana. "Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416
Kosor, G. (2007). 'Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416
Kosor G. Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416
G. Kosor, "Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416