prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja

Kosor, Gordana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Kosor, G. (2007). Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416

Kosor, Gordana. "Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416

Kosor, Gordana. "Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416

Kosor, G. (2007). 'Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416

Kosor G. Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416

G. Kosor, "Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651416

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.