Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Filipović, T. (2007). Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024
Filipović, Tomislav. "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024
Filipović, Tomislav. "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024
Filipović, T. (2007). 'Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024
Filipović T. Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024
T. Filipović, "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024