diplomski rad
Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine

Tomislav Filipović (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Filipović, T. (2007). Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović, Tomislav. "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović, Tomislav. "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović, T. (2007). 'Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović T. Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 15.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

T. Filipović, "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024