prikaz prve stranice dokumenta Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine

Filipović, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Filipović, T. (2007). Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović, Tomislav. "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović, Tomislav. "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović, T. (2007). 'Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Filipović T. Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

T. Filipović, "Reološki karakter različitih vrsta meda proizvedenih 2004. i 2005. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756024

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.