diplomski rad
Aromatski profil graševine i traminca

Josip Levstek (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Levstek, J. (2007). Aromatski profil graševine i traminca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131832

Levstek, Josip. "Aromatski profil graševine i traminca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131832

Levstek, Josip. "Aromatski profil graševine i traminca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131832

Levstek, J. (2007). 'Aromatski profil graševine i traminca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131832

Levstek J. Aromatski profil graševine i traminca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131832

J. Levstek, "Aromatski profil graševine i traminca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131832