Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Havrin, A. (2007). Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima bagremovog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989105
Havrin, Andrea. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989105
Havrin, Andrea. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989105
Havrin, A. (2007). 'Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989105
Havrin A. Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989105
A. Havrin, "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u uzorcima bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989105