Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Matanić, J. (2016). Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte Plavac mali (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:696294
Matanić, Josipa. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:696294
Matanić, Josipa. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:696294
Matanić, J. (2016). 'Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte Plavac mali', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:696294
Matanić J. Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte Plavac mali [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:696294
J. Matanić, "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz komine grožđa sorte Plavac mali", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:696294